Translate

18 Mart 2013 Pazartesi

Çılldırrmışşş Olmalıyııııım!! 1

Yazmadan geçemicem işte yine bir "Çılldırrmışşş Olmalıyııııım" anı daha....
Gecenin bir vakti yine tabiiki ama bu kez eşim uyuya kaldığı için onu bekledim, asla tek yiyemem bu lezizcikleri, o keyif anlarını hep paylaşırız biz:))

Meyveli turtişlerimizi afiyetle yedik eşimle, ama biraz zor oldu tabii:)) öyle çatalla filan yiyemedik tabiiki:)) hikaye oldu çatallar biraz. ehhem!! hamur kısmının kıtır olduğunu unutmuşum e bizde ısıra ısıra, krema jöle yüzümüze yapışa yapışa çocuklar gibi yedik :D

Eh peçete lazım tabii şimdi he he:)



Peçetemi bim den aldım, bayıldım patchwork desenine, peçeteliğim ise ikea..




5 yorum:

  1. peçete hastası olarak bayıldım peçetelere :) bizim bime henüz gelmedi bu model :)) tatlılarda enfes görünüyor canım istedi bir çılgınlıkta ben yapıcam şimdi anneciğim güzel çikolatalar vermişti bana onları yiyeyim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım aynı peçeteyi 3 haftadır bim de görüyorum ben, gelmiştir oraya bitmiş olabilir, bitmeden bir tane daha alayım ben, ya devamı gelmezse!! :))

      Sil
    2. biten peçeteler gelmiyor genelde canım çok beğendiysen tekrar al :) ben artık ezberledim peçete zamanlarını bime çok sık giderim üç kutu üç kutu geliyor genelde peçete desenler güzel olunca hemen bitiyor yenisi geliyor ama iki hafta içinde bitmezse 45 gün de ancak geliyor yeni peçete heryerdeki bime aynı peçeteler gelmiyor malesef istanbula bizden önce ne peçeteler geliyor görüyorum bloglardan :)

      Sil
  2. bence de bu güzelliğe elle girişmeli :) çatal falan uğraşmamalı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle, çatallar dekor oldu, ben her pasta yediğimde çocuk olurum zaten:D

      hoşgeldiniz bloğuma, yine beklerim misafirim olun:)

      Sil

Yorumlarınız beni çok sevindirir...