Translate

19 Mart 2013 Salı

AVON CİCİLERİM 1

YENİ AVON CİCİLERİM GELDİİİİ!!!
Hemen sizinle paylaşayım dedim.


Neler varmış bir bakalım şimdi



işyerimde yeni tanıştığım bir hanımdan aldım, çok da şeker biriydi, aldıklarımın yanında birde minik tester hediyecikler göndermiş, pek bir sevindirdi beni doğrusu bu minikler, hediyenin büyüğü küçüğü olmazmış ya, işte öyle.
minikler şunlar; Sensuelle parfüm, Anew gündüz kremi, hediye kartı ile birlikte minicik ruj..



üstelik bu cicilerin fiyatları da çok uygundu, tam da indirime denk geldi, zaten avon ürünlerini indirime girdiğinde almak gerek, kullananlar bilir, indirimde olmayan bir ürün bir sonraki katalogda genelde %30-50 filan iner. 

Aslında uzun zamandır almıyordum, en son Rare Gold parfüm almıştım, Incendessence den sonra avonun kullandığım 2. parfümü oldu, inanamadım "çok kalıcı" oldu, başta kokusu çok hoşuma gitmemişti ama kalıcı olması hoşuma gitti, şimdi kokusunu da seviyorum, sabah sıkıyorum akşama hala kokuyorum, en güzel yanı da kendi kokumu alabiliyorum dostlar:D 
her babayiğit :P parfümün harcı değil bu bilirsiniz....



Mart ayı kataloğunda seçtiklerim;

Senses Amazon duş jeli; bu eşime geldi aslında, bileğimi kataloğa sürdüm o kadar güzel parfüm gibi kokuyordu ki dayanamadım aldım, ne yalan söyleyeyim for men olması hiç umrumda değil bende kullanacağım :oD heheh!
hem de 750 ml 8 tl

Şampuan ve Saç Kremi: Hacim verici ahududulu. Aslınnda saçlarımın hacim sorunu yok ve kullanınca Bonus Kafa :)) bile olabilirim, sırf  güzel kokuyordur diye aldım ve avonun şampuanını denemek istedim, yanılmamışım mis gibi ahududu kokuyor, fiyatı çok uygun indirimde 5-5.5 tl filandı üstelik 700 ml

El kremleri 3 lü: gül kokulu kremlerimin biri işe biri eve, biri de hediye olur dedim aldım 13 tl ye 3 krem, avon kremlerini seviyorum ve memnunum.

Colortrend kalem ruj : gone pink,aslında colortrendin ürünlerini almıyorum aslında, kalite sorunu yaşadım çünkü. ama bu rujun rengi çok cezbetti elime sürdüm beğendim..5 tl
(4.90 da, ben böyle yazımları sevmiyorum 5 tl işte yahu..)

colortrend kalem ruj : mercan rengi, bu renge zaten bayılıyorum, bunuda çok sevdim, peki ama nerde????? 
aslında bütün ürünleri onun peşine almıştım asıl istediğim oydu..... ama yok, stokta yokmuş 15 günü bulurmuş,
bühhüüüüü!! üzüntü ve muz kabuğu.....

peşine düşcem onun gelmezse eğer, takipteyim artık mercan rujumu



Avon Nisan kataloğu da gelmiş ürünlerimle ama bakamadım henüz,
Kullanınca da sizlere memnun olup olmadığımı bildireceğim..


4 yorum:

  1. güllü olan her ürüne bayılırım gül kokusu vazgeçilmezimdir benim :) eskiden çok alırdım avon bir gün baktım evde yığınla krem kozmetik şampuan dolu insan katoloğa bakarken kendini kaybediyor buda olsun bunu da alayım derken ipin ucu kaçıyor bir yıldır hiç bir şey almıyorum evdekileri bitirmek için uğraşıyorum sevdiklerime hediye ediyorum hala bitmediler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D bende de bir çanta dolusu var:)) bazılarını hiç kullanmadım bile

      Sil
  2. canım bende bir mimin var cevaplarını heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mim mi?? bende heyecan yaptım şimdi, bu benim ilk mimim, teşekkürler canım

      Sil

Yorumlarınız beni çok sevindirir...