Translate

8 Mart 2013 Cuma

Arti..benim tatlı figom :o)

yeni cicim "Arti" ile tanışın, ona geçen hafta sonu rastladım, nereye koyacağımı bilemeden hemen aldım...veeee yeri mutfak saatimin üstü oldu, sanırım o da sevdi yerini.

Saatim Ankara Alp Billuriye'den, çok hoşuma giderek aldım, eskiden allı güllü dallı şeylere kafamı bile çevirmezken şimdi ne olduysa güllü objeler çok hoşuma gitmeye başladı.

5 yorum:

  1. Pembiş ayaklarını sevsinler onun çok şekermiş gerçekten :)
    Bende dallı güllü şeyleri hiç sevmezdim dantelden nefret ederdim çeyiz bile hazırlatmadım ben sermem onları diye şimdi sevmediğim herşeyi sever oldum ne alsam elim onlara gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, yaş ilerledikçe gözüme daha başka görünüyorlar herhalde, zevkler farklılaşıyor. geçen seneden beri bende bir leopar sempatizanlığı başladı, önceleri ıyyyy, böö o giyilir mi falan, çok kadınsı dediğim leopar objelere ufaktan ufaktan yanaşmaya başladım, bir tepsi aldım önce:)) bir bluz aldım CA dan henüz giymedim 1 sene oldu, bu aralar leo desenli nevresim arıyorum, görürsen haber ver lütfen

      Sil
    2. Aaa bukadar olur bende leopardan nefret ederdim gecenlerde bir babet aldim birde ufak leopar detayi olan bir canta yalniz bir kez taktim ama cok seviyorum magazalaragisince elim gidiyor artik leopar desenlere demekki hayatta büyük konuşmuycaksın :)) leopar mı ayy yok ben almayım banu alkan gibi ne öyle derdim neyden nefret etsem birgün bi bakıyorum bi sempati başlamış yaşlanıyorum galibaa :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. teşekkürler seviyorum ben peluş şirinleri:)

      Sil

Yorumlarınız beni çok sevindirir...